Bertoni

2. etasje - Bygg B åpningstider:

Mandag til fredag 10-21

Lørdag 10-18

telefon:21 03 59 54 hjemmeside: www.bertoni.no
Bertoni

Bertoni Lillestrøm har spesialisert seg på kundeservice og herremote. Produktene består hovedsakelig av konfeksjon – men også moteriktige hverdagsklær. Dressene er av italiensk snitt og kommer i ull, bomull, polyester med trivena og mer. Passform, innsving og kvaliteten i stoffet er nøkkelen til et moteriktig og kvalitetssikret italiensk snitt og det er på dette området betjeningen innehar kompetansen som behøves for å finne riktig dress til riktig person.

På tross av det italienske navnet, er Bertoni en butikk-kjede som produserer og selger kommersielle moteplagg med et rent og skarpt skandinavisk uttrykk. Bertoni har en lang erfaring i å produsere dresser av ypperste kvalitet, og fører antrekk som går til alt fra formelt - til det mer lekene og uformelle. Våre egenproduserte merker er som følger:
Bertoni White; vår egen Rolls Roys. Med White får du plagg av den ypperste kvalitet med et fantastisk snitt og spennende detaljer.
Bertoni Since72; Perfekt til daglig bruk i alt fra jobb til fritid. Snittet er selvsagt bygget på det italienske og kvaliteten upåklagelig.
Noble Fade; Dette er vårt nyeste egenproduserte merke og er ment for casual bruk med stilige detaljer og røffe stoffer.
Hos Bertoni Lillestrøm kan man bestille en dresskonsultasjon helt gratis. Dette innebærer at hvem som helst kan booke en tid, der en spesialisert ansatt kan demonstrere de ulike kolleksjonene og identifisere de riktige størrelser hos kunden. Dette har beriket butikken med et rykte for å være svært kundevennlige og hjelpsomme. Flere av de ansatte har også erfaring med styling og bekledning av norske artister opp gjennom årene og tar som regel alle utfordringer på strak arm.

Kom innom for en titt, en prat, en kaffe eller en hyggelig handel!