LILLESTRØM TORV GUIDER DEG TIL STILEN

Få stilen til den britiske sangerinnen, låtskriver og Grammy vinner, Adele.

​Har du ennå ikke har lyttet til den populære sangerinnen Adele Adkins (27), så har du noe å glede deg til!

Musikalsk geni
Adele er en britisk sangerinne som er velsignet med en gudbenådet stemme og et sjeldent musikalsk talent. Men før du setter deg til rette i godstolen og skrur volumknappen på MAX, bør vi gi deg en kjærlig advarsel: Utstyr deg med et lommetørkle eller to. Denne dama kan nemlig få selv den tøffeste hardhausen til å felle en tåre.

Svart og klassisk eleganse
Adele er kjent for å ha en feminin og elegant stil som fremhever hennes kvinnelige former og understreker sangerinnens naturlige skjønnhet. Men sånn har det ikke alltid vært. I løpet av sin tid som artist har Adele gjennomgått en stor stilforandring. Fra å gjemme seg i formløse kjoler og store topper, har hun i dag lært seg å akseptere kroppen sin og være stolt av den. Det gjør hun blant annet ved å fremheve formene sine i elegante og tettsittende klær. Men en ting forandrer seg aldri – Adele elsker svart!

Slik får du stilen
Hvis du som oss synes at Adele har en misunnelsesverdig stil som du godt kunne tenke deg å kopiere, bør du gå på jakt etter garderobe-klassiskere med en feminin finish. En enkel, svart tettsittende kjole er en kameleon og en sikker vinner. Match den med en innsvinget blazer eller en fin cardigan og bruk den på jobb og på skolen. Eller glam den opp med lekkert tilbehør som røde lepper, svart eyeliner, glitrende øredobber og en stilig clutch, og bli klar til en bytur med venninnene eller en romantisk middag med kjæresten. Voilá – så har du fikset stilen til Adele med bravur!

Eye liner fra Kicks, 129,-
Hårspenne fra H&M, 39,90
Kjole fra Vero Moda, 479,95
Lipgloss fra Kicks, 180,-
Pumps fra Eurosko, 999,-
Solbriller fra Lindex, 99,-

Alle priser er veiledende. Vi tar forbehold om utsolgte varer.

LILLESTRØM TORV GUIDER DEG TIL STILEN
Nytt og bærekraftig klesmerke på KAOS

Hos KnowledgeCotton Apparel gjør de alt for å ha en mest mulig bærekraftig produksjon av klær. Vi snakker alt fra dyrking av bomullen som klærne er sydd av, til innpakning og transport av plaggene.

Brynsstyling på KICKS? Almine hjelper deg

Nå får du blant annet utført farging av vipper og bryn på KICKS her på Lillestrøm Torv! Les mer om alle de nye og spennende tjenestene som KICKS nå tilbyr.

Blomsterglede!

Usikker på hvordan du skal pynte med blomster? Spør Aina og jentene hos Floriss! De vet alt om hvilke blomster som står seg fint, ute som inne. Krans, bukett eller oppsats – mulighetene med blomster er uendelige!

B.Young feirer 1 år i nyoppussede lokaler!

Dette feires med -30% på alle varer hele jubileumsdagen tirsdag 14. mai! Har du ikke klart fest-antrekket bør du ta turen innom på denne dagen!

ONLY feirer 1-årsdag!

ONLY har vært hos oss i 1 år og som enhver god jubilant er det gjestene som er i fokus under feiringen. Du får derfor -20% på alle varer tor 9. til lør 11. mai! Ikke nok med det, dersom du er blant de 10 første som handler får du -50% på hele kjøpet!

​Velkommen til nyoppusset frisørsalong!

Hairshop har pusset opp og samtidig blitt omdøpt til Sayso!

Ny herreavdeling åpnet på H&M torsdag!

Butikksjef Elin og hennes team ønsker deg velkommen til helt ny herreavdeling på H&M her på Lillestrøm Torv. Nå kan du handle klær til hele familien!

Zavanna har åpnet!

Velkommen til vår nye butikk, Zavanna! Her finner du feminine og moteriktige plagg til konkurransedyktige priser. Kleskolleksjonene består av alt fra fritidsklær til jobb- og festantrekk.

Åpningsfest for Zavanna!

Velkommen til Zavanna sin åpningsfest torsdag kl 10!​ Du får blant annet -30% på alle ordinære varer, og alle som handler er med i trekningen av to gavekort! Er du rask ute, får du også med deg en goodiebag. Tilbudet gjelder t.o.m 23/3

Gratulerer til det flotte brudeparet!

Fra alle oss på Lillestrøm Torv 💞

Velkommen til NORMAL Lillestrøm!

Velkommen til vår nyeste butikk på Lillestrøm Torv! Her finner du alt du trenger av småting i hverdagen, fra oppvaskmiddel til sokker og kaffe - til en meget hyggelig pris! Ta en titt selv! NORMAL holder til i 1. etg. ved ARK Bokhandel.

Nyåpning av Skin & Brows!

Skin & Brows har åpnet på Lillestrøm Torv! Andrea Juell Færgestad er hudterapeut og brynspesialist med flere års erfaring og tilbyr behandling av bryn, vipper og kjemisk peeling. ✨Åpningstilbud: -15 % på alle behandlinger t.o.m 9 januar!

NYÅPNING!

Vi ønsker JACK & JONES velkommen til Lillestrøm Torv! ​Du finner alt til herre til alle anledninger: urban sportswear, casual classics, fine dresser, tilbehør og fottøy.

VELKOMMEN TIL VÅRT NYE AMMEROM!

Happy Baby Happy Parents Happy Shopping! Ta en pause i vårt nye amme- og stellerom. Her finner du sofa, lekehjørne, barnebøker, stellebord, vask og mikrobølgeovn. Velkommen for en god pause!

Få Babypakke hos Name It!

Vi vet at det er mye å holde styr på når man venter barn og gir derfor alle vordende mødre en liten Babypakke med både nyttig og fint innhold! Se hvordan du kan få en gratis Name It Babypakke.

Ny klesbutikk på Lillestrøm Torv!

ONLY hadde åpningsfest torsdag 3. mai.

Gratis parkering etter kl 18!

Hos oss på Lillestrøm Torv er det gratis parkering etter kl 18 på hverdager og etter kl 14 på lørdager!

NYÅPNING!

Princess inn i nye og flotte lokaler

Nylansering av Big Bite App!

Lei av å lete etter Big Bite-kortet ditt? Eller har du ikke Big Bite kort? Fortvil ikke.

Nyåpning!

Mexicansk restaurant på Torvet!

Nyåpning!

Endelig er RITUALS på plass her på Lillestrøm Torv!

Nyåpning!

Vi gratulerer jentene på Glød med nyåpning av salongen!

RITUALS TIL LILLESTRØM TORV

Torsdag 12 oktober åpner Rituals sin butikk på Lillestrøm Torv

Nyåpning!

Vi gratulerer jentene på Boys of Europe med nyåpning av butikken!

Nyåpning!

Vi gratulerer Christiania Belysning med nyåpning av butikken!

FØLG OSS I OPPUSSINGSPERIODEN

Da er vi straks i gang med oppussingen av det som skal bli Nye Lillestrøm Torv!

Nyåpning!

Vi gratulerer Telenorbutikken med nyåpning av butikken!

Pressemelding:

Nå er hjertet på plass i Lillestrøm Torv!

Subway har åpnet på Lillestrøm Torv!

Vi gratulerer Subway med ny og flott restaurant og ønsker de hjertelig velkommen til oss på Lillestrøm Torv.

Lag enkle og sunne snacks med Lillestrøm Torv

Gi deg selv en sunn start med fristende og sunne snacks til matpakken eller hvis du skal ut på tur. Lillestrøm Torv viser deg hvordan du gjør det.

Lag sunne sjokoladesnacks med Lillestrøm Torv

Unn deg selv sunne og deilige sjokoladesnacks som du enkelt kan lage selv. Lillestrøm Torv viser deg hvordan du gjør det.

Lag sunn og deilig fokostgrøt med Lillestrøm Torv

Start dagen med en deilig og sunn over-natten-grøt til frokost, og få energi til alle dagens gjøremål! Lillestrøm Torv viser deg hvordan du gjør det.

Steen & Strøm kunngjør salg av Lillestrøm Torv

Steen & Strøm har inngått avtale om salg av Lillestrøm Torv. Salget er basert på en eiendomsverdi på 800 millioner kroner.

Clas Ohlson åpner på Lillestrøm Torv!

Etter en lang prosess og flere samtaler er det endelig klart at Clas Ohlson skal åpne butikk på Lillestrøm Torv i mars 2017.

STYLE MED GULLACCESSOIRES HOS LILLESTRØM TORV

Her er Lillestrøm Torvs gylne tips for å få en vellykket look.

GULLKANTET MOTEBILDE HOS LILLESTRØM TORV

Gull har gjennom hele vår historie symbolisert status, makt, rikdom og evighet. Vi på Lillestrøm Torv har sett nærmere på metallet som passer til alt.

5 X OVERSIZE // LILLESTRØM TORV

Prøv den nye oversize-trenden. Her er Lillestrøm Torvs favoritter som løfter hele antrekket ditt til nye høyder.

OVERSIZED PÅ RIKTIG MÅTE HOS LILLESTRØM TORV

Oversized- stilen er ikke så vanskelig. Alt handler om balanse og et enkelt plagg kan oppdatere hele antrekket. Lillestrøm Torv viser deg oversized-trenden.

STERK RØD HOS LILLESTRØM

Sommeren vil bli farget rød av sesongens klær og accessoirer. Her er Lillestrøms beste tips for å følge den røde trenden.

MÅNEDENS KLASSIKER – KJØP SNEAKERS HOS LILLESTRØM TORV

Fra enkle turnsko til dagens dyre designersneakers, Lillestrøm Torv tar deg med på en reise gjennom sneakerhistorien.

LILLESTRØM TORV GUIDER DEG TIL STILEN

Skuespilleren, Alicia Vikander, har i løpet av de siste årene tatt en hel filmverden med storm. Lillestrøm Torv tipser om hvordan du får hennes elegante og moderne stil.

LILLESTRØM TORV GUIDER DEG TIL STILEN

Lillestrøm Torv viser deg hvordan du får stilen til den sjarmerende og alltid stilsikre Hollywood-skuespillerinnen, Kate Hudson.

FÅ STILEN – NICOLE KIDMAN

Få stilen til den elegante skuespillerinnen og firebarnsmoren, Nicole Kidman.

INNRED BOLIGEN SOM EN SJEFSKOKK

Få inspirasjon til hvordan du kan innrede boligen som en masterchef!

FRA KAOS TIL KUSTUS

Få smarte tips til boliginteriør som gir deg en mer organisert stil i hjemmet.