Bedtime Stories av Halvor Bakke

Hos Hansen & Dysvik finner du den flotte kolleksjonen, Bedtime Stories av interiøreksperten kjent fra Homsepatruljen og Norges styggeste rom, Halvor Bakke.

Kolleksjonen som ble lansert høsten 2017 består av både sengetøy og håndklær og kjennetegnes ved de nordiske fargene og strukturene som går igjen i alle Bakkes kolleksjoner. Det går i bruntoner og grått med innslag av indigo blå. Kolleksjonen oppfattes som både eksklusiv og lun.

Hege Sørensen, daglig leder hos Hansen & Dysvik på Lillestrøm Torv synes hele kolleksjonen er veldig flott, men trekker spesielt frem håndkle-serien i 100% egyptisk bomull som sin favoritt. "De er så stilrene og pene, i tillegg elsker jeg at de er så myke og gode selv etter mange, mange vask. De holder seg bedre enn noen håndklær jeg noen gang har hatt" forteller den sprudlende butikklederen.

Du finner hele kolleksjonen hos Hansen & Dysvik på Lillestrøm Torv.


Bedtime Stories av Halvor Bakke
NY JULEKATALOG ute nå hos Kitch’n!

Her får du 56 sider fulle av julegavetips og gode tilbud! Plukk opp julekatalogen i butikken, eller ta en titt her:

Surf gratis hos oss 💛

Google it, Sjekk inn, Hashtag og Like — Du kan gjøre alt det gratis her på Lillestrøm Torv. Nettverket vårt heter "FreeWifi Lillestrom Torv" og det er bare å logge seg inn én gang, så er du good to go. Husk å følge oss på Instagram og Facebook, da!

Alt bryllupstilbehør finner du hos oss!

Planlegger du bryllup, eller skal du i et? Kom innom oss på Lillestrøm Torv så hjelper vi deg, enten du skal arrangere bryllup eller er gjest! Se bryllupsvideoen vår her 🎀

Osteopat Malene har blitt MammaMage-trener!

Som MammaMage-trener hjelper Malene nybakte mødre tilbake til en aktiv hverdag uten lekkasjer og smerter i underlivet eller bekken, og andre utfordringer som et svangerskap kan etterlate seg. Så kan du nyte tilværelsen som mamma til det ytterste!

​Princess gjør det enklere å ta grønne valg!

Princess har i mange år jobbet målrettet med miljøvennlige tiltak på produktsiden og alle Princess butikker er Miljøfyrtårnsertifiserte.

GRATULERER MAIKEN SOM VINNER AV BLI NY DAGEN!

Hun ble nominert av sin lillesøster og har fått en uforglemmelig dag her på Lillestrøm Torv til en verdi av 10.000 kr!

Vinneren av Bli-Ny dagen 2018

Nydelige Kari-Anne Moen ble den heldige vinneren av en en fantastisk Bli-Ny dag på Lillestrøm Torv.

Den perfekte gaven!

​Gavekortet kjøper du hos oss i automaten i 1.etg ved Vita. Gavekortet gjelder i alle senterets butikker og har en gyldighet på 3 år.