Bedtime Stories av Halvor Bakke

Hos Hansen & Dysvik finner du den flotte kolleksjonen, Bedtime Stories av interiøreksperten kjent fra Homsepatruljen og Norges styggeste rom, Halvor Bakke.

Kolleksjonen som ble lansert høsten 2017 består av både sengetøy og håndklær og kjennetegnes ved de nordiske fargene og strukturene som går igjen i alle Bakkes kolleksjoner. Det går i bruntoner og grått med innslag av indigo blå. Kolleksjonen oppfattes som både eksklusiv og lun.

Hege Sørensen, daglig leder hos Hansen & Dysvik på Lillestrøm Torv synes hele kolleksjonen er veldig flott, men trekker spesielt frem håndkle-serien i 100% egyptisk bomull som sin favoritt. "De er så stilrene og pene, i tillegg elsker jeg at de er så myke og gode selv etter mange, mange vask. De holder seg bedre enn noen håndklær jeg noen gang har hatt" forteller den sprudlende butikklederen.

Du finner hele kolleksjonen hos Hansen & Dysvik på Lillestrøm Torv.


Bedtime Stories av Halvor Bakke
Årets Julekalender fra Lillestrøm Torv

​Julen er her igjen med Lillestrøm Torv sin Julekalender som fast tradisjon💛 Bak hver luke skjuler det seg en fin gave som du kan vinne! Julekalenderen vår finner du i Lillestrøm Torv sin nye app.

Våre åpningstider Julen 2018

Velkommen til hyggelig julehandel på Lillestrøm Torv - i hjertet av byen 💛

Vinneren av Bli-Ny dagen 2018

Nydelige Kari-Anne Moen ble den heldige vinneren av en en fantastisk Bli-Ny dag på Lillestrøm Torv.

Ny Soulwear kolleksjon hos Rituals

Utforsk tre ulike kolleksjoner som gir deg det ultimate innen fritidstøy, nattøy og yogatøy. Kolleksjonen er spesielt utviklet for å gi deg herlig komfort gjennom hele dagen.

Den perfekte gaven!

​Gavekortet kjøper du hos oss i automaten i 1.etg ved Vita. Gavekortet gjelder i alle senterets butikker og har en gyldighet på 3 år.

Lindex Lookbook Våren 2018

Vårens kolleksjon fra Lindex viser et rent uttrykk hvor det maritime flørter med fransk femininitet. Kolleksjonen er bygget rundt moteklassikere laget i en moderne miks med nye materialer, teksturer og farger.

Glitter lanserer sportskolleksjon

ACTIVE –sportskolleksjonen er fylt med tilbehøret du har savnet. Kolleksjonen består av detaljer som både matcher pent i treningsbagen og inviterer til trening, hvor enn du er.