Ny Soulwear kolleksjon hos Rituals

Utforsk tre ulike kolleksjoner som gir deg det ultimate innen fritidstøy, nattøy og yogatøy. Kolleksjonen er spesielt utviklet for å gi deg herlig komfort gjennom hele dagen.

​Home
​Hjemme er hvor kroppen, sinnet og sjelen kan roe ned og koble av. Kle deg behagelig etter en dag på jobben eller nyt en avslappet helg og kjenn følelsen av luksus. Rituals`Home-kolleksjon er designet med utsøkte myke tekstiler av høy kvalitet.


​Sleep

​De myke, stilfulle tekstilene i Sleep-kolleksjonen bidrar til en god natts søvn, føles behagelig for huden, og lar deg sove komfortabelt - slik at du er opplagt og klar for en ny morgen.


​Yoga
​Yoga betyr samspill - samspill mellom kropp, sinn og sjel. Å praktisere yoga gir harmonisk flyt i hverdagen. Kolleksjonen er designet med myke, pustende og smidige tekstiler som føles som hud, slik at du kan utføre alle bevegelsene i enhver positur.


Ny Soulwear kolleksjon hos Rituals
Årets Julekalender fra Lillestrøm Torv

​Julen er her igjen med Lillestrøm Torv sin Julekalender som fast tradisjon💛 Bak hver luke skjuler det seg en fin gave som du kan vinne! Julekalenderen vår finner du i Lillestrøm Torv sin nye app.

Våre åpningstider Julen 2018

Velkommen til hyggelig julehandel på Lillestrøm Torv - i hjertet av byen 💛

Vinneren av Bli-Ny dagen 2018

Nydelige Kari-Anne Moen ble den heldige vinneren av en en fantastisk Bli-Ny dag på Lillestrøm Torv.

Den perfekte gaven!

​Gavekortet kjøper du hos oss i automaten i 1.etg ved Vita. Gavekortet gjelder i alle senterets butikker og har en gyldighet på 3 år.

Lindex Lookbook Våren 2018

Vårens kolleksjon fra Lindex viser et rent uttrykk hvor det maritime flørter med fransk femininitet. Kolleksjonen er bygget rundt moteklassikere laget i en moderne miks med nye materialer, teksturer og farger.

Glitter lanserer sportskolleksjon

ACTIVE –sportskolleksjonen er fylt med tilbehøret du har savnet. Kolleksjonen består av detaljer som både matcher pent i treningsbagen og inviterer til trening, hvor enn du er.

Bedtime Stories av Halvor Bakke

Hos Hansen & Dysvik finner du den flotte kolleksjonen, Bedtime Stories av interiøreksperten kjent fra Homsepatruljen og Norges styggeste rom, Halvor Bakke.